SOS centar za štete

Mondi-Consulting International

Mondi-Consulting International se bavi zastupanjem klijenata u procesu odštetnih zahtjeva kako materijalnih tako i nematerijalnih.

 

Štetni događaji u kojima Vas zastupamo su : autoodgovornost (saobraćajne nezgode, kasko, nematerijalne štete, štete u inostranstvu, štete sa vozilima iz inostranstva),  štete na imovini, osiguranje od nezgode, povrede na radu, osiguranje od odgovornosti po djelatnosti kao i monogi drugi štetni događaji.

 

Naš tim čine visokokvalifikovani pravni stručnjaci, sudski vještaci i advokati koji na osnovu dugogodišnjeg iskustva garantuju da će Vaša prava biti zaštićena i ostvarena u potpunosti.

 

Na osnovu vaše dokumentacije i činjeničnog stanja sve Vaše zahtjeve analiziramo i dajemo odgovarajući savjet, mišljenje i procjenu.

Procjena štete - Mondi-Consulting International

PROCJENA ŠTETE

Nudimo uslugu procjene štete i izradu zapisnika o oštećenju u najkraćem mogućem roku. Procjenitelji vrše procjenu na licu mjesta i od klijenta preuzimaju potrebnu dokumentaciju, čime se pojednostavljuje i ubrzava procjena te u konačnici proces obrade i isplate šteta.

 

 

Obračun šteta radimo pomoću najsavremenijeg, međunarodno priznatog, programa Audatex. Nakon detaljne analize vašeg predmeta pokrećemo vansudske ili sudske postupke naknade štete.

 

 

Pozivom na broj +387 33 878 091 možete dobiti sve potrebne informacije u vezi sa svojim predmetom u svakom trenutku.

NAKNADA ŠTETE

Stojimo Vam na raspolaganju da zajedno najbrže i najpovoljnije posredujemo za Vas u postupcima naplate štete.

 

U našem timu imamo sudske vještake saobraćajno-tehničke struke, medicinske struke – cenzore (koji će uz pomoć pregleda Vas i Vaše medicinske dokumentacije, napraviti nalaz i sugerirati o daljem toku  liječenja u vezi Vaših povreda), mašinske struke (motori i motorna vozila) koji će profesionalno procijeniti vrstu i visinu štete na Vašem vozilu, ekonomske struke (čiji nalaz će nam pomoći u  što bržoj i kvalitetnijoj naplati Vaših potraživanja ), arhitektonske i građevinske struke.

Postupak naplate štete počinje potpisivanjem punomoći i ugovora o pružanju usluga. Sve informacije potrebne za prijavu štete možete dobiti od našeg tima dolaskom u naše poslovne prostorije ili pozivom na naš kontakt telefon. Ukoliko niste u mogućnosti da nas posjetite naša stalna praksa je i dolazak na adresu klijenata.


Po završetku postupka i realizacije Vašeg zahtjeva i uplatom od strane osiguranja, zaštitnog fonda ili štetnika Vi pokrivate naše troškove i isplaćujete našu ugovorenu naknadu.

Dugogodišnje iskustvo

5 Star Rating

Brza obrada štete

Posvećenost klijentu

Scroll to Top